Дошка обробна пластикова (1800х500 мм) завтовшки 20 мм – це кухонний інвентар для харчової галузі. Використовується для обробки м’яса, риби, продуктів харчування. Габарити виробу зручно підібрані під розмір робочих столів, встановлених у обробних цехах та кухнях громадського харчування.
Пластикова обробна дошка 1800х500х20 мм – що це
Дошка прямокутної форми є підкладкою для кухонного столу, яка може використовуватися в ролі основної робочої поверхні. Матеріал виготовлення поліетилену низького тиску PE-HD (PE100), німецького бренду Simona AG.
Інвентар володіє затребуваними показниками для роботи з кухонними інструментами, що ріжуть і рубають – міцність, в’язкість, довговічність. Пластик націлений на використання у температурному режимі від -50 до +80 градусів за Цельсієм.
Вигідно купити обробну дошку 1800х500 мм завтовшки 20 мм
Довговічність основи та стійкість її до фізичних ушкоджень – головний критерій, на який орієнтуються фахівці зі сфери харчової промисловості. І обробна дошка із поліетилену повністю задовольняє всі побажання споживача. Принагідно надаючи додатковий функціонал:
- Стійкість до хімічних миючих речовин.
- Стійкість до вологи, відсутність деформації протягом усього терміну експлуатації.
- Гасіння вібрацій під час роботи з ударним кухонним інструментом.
Низька ціна пластикових дошок в Україні і можливість виготовити інвентар під замовлення за власними кресленнями, неодмінно порадують будь-якого покупця. У порівнянні з дерев’яними дошками, пластик завжди буде вигравати за довговічністю та зручністю в експлуатації.
Замовити дошку обробну з поліетилену 1800х500 мм
Пластикова дошка розрахована на професійне використання у обробних цехах. Але це не означає, що інвентар не влаштує малий чи середній бізнес. Навпаки, це універсальне рішення, яке задовольнить кожного спеціаліста у харчовій галузі, який має робочий стіл відповідних розмірів:
- Супермаркети та гіпермаркети.
- Кафе, ресторани, їдальні.
- Пекарні та кондитерські цехи.
- Підприємства з виробництва сирів, ковбас, пельменів, рибних виробів (будь-яких напівфабрикатів).
- Баз з переробки овочів або фруктів та виготовлення консервованої продукції.