Дошка обробна пластикова (1000х298 мм) завтовшки 30 мм – це професійний кухонний інвентар для харчової промисловості. Основне завдання дошки – надати рівну та міцну поверхню для оброблення продуктів харчування у виробничих цехах.
Пластикова обробна дошка – що це
Зовні, виріб є листом поліетилену розміром 1000х298 мм у формі паралелепіпеда. Основою для виробництва є термостійкий поліетилен низького тиску PE-HD (PE100) німецького бренду Simona AG.
Дошка має збалансовані показники міцності і в’язкості, які найбільш зручні для роботи з кухонними інструментами, що ріжуть і рубають. Пластикова дошка може використовуватися в температурних режимах від -50 до +80 градусів за Цельсієм.
Чому вигідно купити обробну дошку 1000х298 мм завтовшки 30 мм
Сфера харчової промисловості передбачає наявність робочих столів із великою площею поверхні для роботи з продуктами. Де головним критерієм виступає довговічність основи та стійкість її до фізичних ушкоджень. Порівняно з дерев’яними дошками, пластик швидше затуплює ріжучу кромку ножів та сокир. Але в розрізі функціональності, поліетилен має більше переваг:
- Не вбирає вологу та гарантує більший термін експлуатації.
- Має стійкість до хімічних реагентів.
- Підходить для розміщення напівфабрикатів у морозильній камері.
- Гасить вібрації під час роботи з сокирами та інструментом для відбивання м’яса.
- Має найнижчу ціну в Україні на такий вид кухонного інвентарю.
- Є можливість виготовити дошку на замовлення, за кресленнями покупця.
Для чого краще замовити дошку обробну з поліетилену 1000х298 мм
Основний напрямок, де буде корисним кухонний інвентар – це цехи з переробки м’яса та риби. Купити дошку для оброблення вигідно великим підприємствам та малому бізнесу. Робоча поверхня таких розмірів користується попитом на:
- Обробних цехах супермаркетів та гіпермаркетів.
- На кухнях ресторанів, кафе та громадських їдальнь.
- У виробництві кондитерських та борошняних виробів, напівфабрикатів.